V okviru skupine Triglav smo posebej za vas pripravili ugodno ponudbo za dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje krije razliko med celotnimi stroški zdravstvenih storitev in stroški teh storitev, ki jih krije obvezno zdravstveno zavarovanje po zakonu, ki ureja obvezna zdravstvena zavarovanja. Zavarovanje krije razliko za iste storitve in v istem časovnem obdobju, kot jih krije obvezno zdravstveno zavarovanje. 

Obseg zavarovanja

Zavarovanje je brez omejitve zavarovalne vsote. Velja za območje Republike Slovenije. Skladno z zakonodajo, ki ureja zdravstveno zavarovanje v Republiki Sloveniji in izvedbenimi akti, ki urejajo področje obveznega zdravstvenega zavarovanja, velja zavarovanje tudi v tujini. 

Čakalna doba

Zavarovanje ima čakalno dobo treh mesecev, z izjemo tistih zavarovancev, ki nam bodo predložili potrdilo o tem, da niso bili več kot en mesec nezavarovani. 

Zavarovalna premija 

enotna mesečna premija 30,79€

letna premija 369,48€ 

 

BONITETE:

Bon v višini 60 EUR za sklepanje novega avtomobilskega ali premoženjskega zavarovanja Zavarovalnice Triglav, d.d. oziroma bon v višini 30 EUR za obnovitev obstoječega avtomobilskega ali premoženjskega zavarovanja Zavarovalnice Triglav, d.d.

ali

Bon v višini 30 EUR za samoplačniške zdravstvene storitve
Ob sklenitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja prejmete bon v višini 30 EUR, ki ga lahko uporabite pri plačilu samoplačniških zdravstvenih ali zobozdravstvenih storitev v Sloveniji.

ali

Petrolova darilna kartica z 20 EUR dobroimetja
Ob sklenitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja v naši zavarovalnici lahko prejmete Petrolovo darilno kartico s kar 20 EUR dobroimetja. Več


20 EUR za ugodnejše nakupovanje na EnaA.com
Ob sklenitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja prek spleta, prejmete še bon v vrednosti 20 EUR, ki ga lahko unovčite v spletni trgovini enaA.com. Več


Ugodnosti Triglav kompleta
Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je vključeno v Triglav komplet, ki vam prinaša še dodatne ugodnosti pri sklenitvi in obnovi zavarovanj Zavarovalnice Triglav, d.d. Več o ugodnostih, ki jih prinaša Triglav komplet najdete na povezavi.


Prvo mnenje trikrat letno brezplačno
Ob sklenjenem zavarovanju Dopolnilno, zavarovancem v primeru zdravstvenih težav, omogočamo strokovne nasvete in napotke zdravstvenih delavcev.

Za strokovno svetovanje so vam na voljo zdravstveni delavci prek brezplačne telefonske številke 080 66 22 11 vsak delovni dan med 8. in 15. uro. Tudi izven tega časa bo vaš klic zabeležen, nazaj pa vas bomo poklicali naslednji delovni dan.

Zavarovanec je do storitve Prvo mnenje upravičen trikrat letno.


Popust za fitnes
50% popust na članarino ter 10% popust pri mesečni vadbi v ŠUS – Evrofitnesu d.o.o.


Popust v Hotelih Bernardin
wellness darilni bon v vrednosti 15 EUR na osebo
30% popust na poldnevno ali celodnevno karto za kopanje v morskem parku Laguna Bernardin


Kako dolgo čakate na varnost pred doplačili, če zavarovanja ne uredite pravočasno?
Če dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja ne uredite v roku 30 dni, od kar ste postali zavezanec za doplačila, vam bo ob sklenitvi dodeljena zakonsko določena karenca treh mesecev.

Pribitek na premijo

Pribitek na premijo je posledica pozne vključitve zavarovanca v dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Za vsako polno leto nezavarovanosti po 1.1.2006, se premija skladno z zakonodajo poviša za 3 %. Skupno povišanje premije lahko znaša največ 80 %.

Sklenitev zavarovanja

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje lahko sklene oseba, ki ima veljavno obvezno zdravstveno zavarovanje v Republiki Sloveniji in je zavezanec za doplačila. Zavarovanje lahko sklenete preko spletne strani ali pa pokličete svojega območnega zastopnika (seznam je na dnu strani).

Premija je skladno z zakonom enotna za vse zavarovance. Vsi, ki sklenete zavarovanje preko spletne strani, pridobite tudi maksimalni 3 % popust na premijo.