V Zavarovalnici Triglav in TRIGLAV, Zdravstveni zavarovalnici vemo, da avto s potniki ni samo pločevina!

Skupaj z Zavarovalnico Triglav smo pripravili ugodno ponudbo za Zavarovanje zdraviliškega zdravljenja po poškodbah v prometni nesreči – ZZ79.

Vsebina in obseg zavarovanja

Zavarovanje omogoča vsem potnikom v vozilu do 10-dnevno okrevanje po poškodbah, nastalih v prometni nesreči, in namestitev na negovalnem oddelku ali dvoposteljni sobi kategorije **** s polnim penzionom v priznanih slovenskih zdraviliščih. Zavarovanje velja v Sloveniji in v vseh državah članicah sistema zelene karte, ne glede na povzročitelja nesreče. Zavarovanje ima za posameznega zavarovanca zavarovalno vsoto 1.800 evrov. Več v splošnih pogojih. 

Sklenitev zavarovanja

Zavarovanje se lahko sklene le skupaj z zavarovanjem osebnega avtomobila pri Zavarovalnici Triglav. Za sklenitev zavarovanja pokličite svojega območnega zastopnika. Skleniti ga je mogoče po ugodni premiji 30 evrov letno ob katerem koli avtomobilskem zavarovanju Zavarovalnice Triglav. Premija za zavarovanje, ki je krajše od enega leta, je krajša glede na trajanje zavarovanja.

Zdravilišča

Zdraviliške storitve, ki so predmet zavarovanja, lahko koristite v priznanih zdraviliščih za zdravljenje po poškodbah: v Termah Krka (Terme Dolenjske Toplice, Terme Šmarješke Toplice, Talaso Strunjan), Zdravilišču Laško, Termah Dobrna, Termah Zreče in Termah Topolšica.